top of page

De Vraagprijs:
€325.000

De waarde van vastgoed ...

Het bepalen van de waarde van vastgoed is geen exacte wetenschap. Daarom is de uiteindelijke (ver)koopprijs altijd het resultaat van vraag & aanbod en een optelsom van vele objectieve en subjectieve elementen.

​​​​​

Als verkoper heb je de woning beleefd waardoor subjectieve waarderingen de bovenhand halen. Maar objectieve zaken zoals de grondoppervlakte, de bewoonbare oppervlakte, de gebruikte materialen, enz. spelen uiteraard ook een beduidende rol.​ En ook de ligging is een belangrijke parameter. Maar wat voor de ene kandidaat-koper een nadelige ligging is, is voor de andere een ideale ligging. Daarom laten we jou graag zelf beslissen wat voor jou dé waarde is.

_U0A3256.jpg

De vraagprijs:

 

Tegen de vermelde vraagprijs kan er onmiddellijk aangekocht worden. Dus wil je zeker zijn koper te worden van deze eigendom, dan volstaat het het bod tot aankoop van je verder op deze pagina vindt, aan te vullen en ons te bezorgen.

 

Een bod uitbrengen ...

Ben je bereid de eigendom aan te kopen, maar tegen een prijs die lager ligt dan de vraagprijs, dan kan je tegen elke maandag en donderdag van de week om 19u30 kan een bod uitbrengen met jouw “beste prijs”.  De verkoper zal dan al dan niet het bod aanvaarden. Indien tegen dezelfde deadline 2 of meer biedingen worden uitgebracht zal de verkoper een beslissing nemen  zonder dat er een "opbodspel" gehouden wordt tussen verschillende kandidaat-kopers.

Geen optie nodig ...

Tenzij je beslist aan te kopen tegen de vraagprijs is er dus geen druk om onmiddellijk te beslissen! Vergeet de uitspraken "Je zal je moeten haasten want er zijn nog kandidaten" of "Er is al een bod van x dus het zal meer moeten zijn" … De deadlines worden steeds gerespecteerd!

​​​​​​​

​Jouw lening ...

Mocht je nog geen definitief groen licht hebben van de bank dan kan je een bod uitbrengen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van een lening.  Zo hoef je niet langer te wachten en kan de bal aan het rollen gaan!

 

Meer uitleg over het uitbrengen van een bod zal gegeven worden tijdens het bezoek.

_U0A3278.jpg

Documenten:

​​Als koper wens je ten volle geïnformeerd te zijn.  Dit begrijpen we!  Daarom vind je hieronder alle documenten die het dossier compleet maken.  Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren!

 • EPC: link

 • elektrische keuring: link

 • asbestattest: niet van toepassing

 • plannen: link

 • kadastrale legger: link

 • bodemattest: link

 • watertoets: link

 • recht van voorkoop: link

 • vastgoedinfo: link
  - een stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
  - gelegen in woongebieden
  - geen dagvaarding uitgebracht
  - geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
  - verkavelingsvergunning van toepassing

Wanneer je beslist een bod uit te brengen, kan je dit doen via het document "belofte tot aankoop".  In dit document wordt verwezen naar het ontwerp van wederzijdse aan- en verkoopbelofte die je tevens hieronder kan consulteren.​​​​​​

 

 • bod tot aankoop: link

 • ontwerp onderhandse verkoopovereenkomst: link

bottom of page